• tuin-ontwerp
  • tuinontwerp1
  • tuinontwerp2

Tuinontwerp

Een sfeervolle en passende tuin begint bij een goede basis. Daarom vinden wij een persoonlijk ontwerp dat past bij al uw wensen erg belangrijk. U weet wat u wilt en wij kijken wat er mogelijk is binnen het budget en de wensen die u bepaalt.

Zo komen we samen met u tot een gedetailleerd plan van aanpak voor uw tuin, balkon, park of landgoed.

Altijd de gewenste stijl

Het ontwerpen van uw tuin begint bij uw wensen en verwachtingen.  Wilt u een brug over de vijver, een leuk en vooral veilig speeltoestel voor de kinderen, een moestuin met een strakke schutting of liever een terras met overkapping en bijbehorende verlichting? Samen inventariseren we precies wat u wilt.

Uw wens is datgene wat wij waar willen maken

Zodra uw wensen helder en alle maten opgenomen zijn, starten we met tekenen. Naast het ontwerp in 2D, presenteren we de tekening ook in 3D zodat u een goede sfeerimpressie van uw nieuwe tuin krijgt. Hiervoor werken we samen met verschillende gerenomeerde ontwerpers. Dus of u nu gaat voor een landelijke, meer klassiek of juist strakke moderne tuin, wij kunnen de tuin precies in de stijl ontwerpen die u aanspreekt.

Een beplantingslijst hoort ook bij het ontwerp, zodat uw tuin in lente vol leven komt, u in de zomer zorgeloos kunt genieten, in de herfst de tuin mooi van kleur veranderd en u in de winter ook met trots naar uw tuin kunt kijken.

Onderhoudsvrij of lekker bezig kunnen zijn?

Aan u de keuze uiteraard! Is tuinieren uw hobby en heeft u echt alleen het plan nodig, dan zijn wij er ook voor u. Veel mensen zijn inmiddels druk en willen iets minder werk hebben aan de tuin, daar houden wij uiteraard rekening mee. 

Contact

Wij luisteren graag naar uw ideeën en dit doen wij graag persoonlijk, omdat een tuin ook persoonlijk is. Bel gerust voor een afspraak of alvast om van gedachten te wisselen. Wij zijn door de week tussen 08:00 en 16:30 uur bereikbaar en op zaterdagen van 8:00 tot 12:00. Via onze contactformulier kunt u op ieder moment van de dag een bericht achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ons werk

duurzame tuin

Duurzame tuinen

Wij maken tuinen het liefst klimaat adaptief, waardoor deze duurzaam zijn

Verzonken trampoline

Veilig trampoline springen voor uw kinderen en het staat ook nog eens netjes.

Schanskorven

Met scharnskorven kunt u een robuuste en stoere afscheiding maken in uw tuin.