• tuin-onderhoud

Terugkerend Tuinonderhoud

Een tuin heeft onderhoud nodig, daar zijn we het allemaal over eens. Vind u het zelf heerlijk om in de tuin te werken om daarin ontspanning te zoeken? Dat begrijpen wij heel erg goed! Dan kunt u ons voor de grote klussen inschakelen. 

Winterklaar maken

Uw tuin winterklaar maken, zodat alle planten, bomen en struiken in de lente weer mooi kunnen uitlopen en uw tuin er ook weer netjes uitziet. Wij zorgen dat we alle groenafval meenemen, bomen op de juiste wijze snoeien en u het echte zware werk uit handen nemen. 

Snoeien en vellen van bomen (boomverzorging)

Het is altijd verstandig om de groei van uw bomen in de gaten te houden, zodat er geen onnodig gevaarlijke situaties ontstaan bij de eerste storm die ons land bezoekt. Niets is zo vervelend als een tak die op een auto valt of de tuin van de buren bescahdigd. Onze boomexperts kunnen u helpen met de juiste beslissing, zodat u daar niet meer over na hoeft te denken. In een aantal gevallen is het zelfs verstandig om een boom te vellen, dit is alleen als ze ziek zijn en/of er eventueel gevaar.

  • 4 Tuinonderhoud
  • 1 Tuinonderhoud
  • 2 Tuinonderhoud
  • 3 Tuinonderhoud
  • tuinonderhoud5

Zorgvuldig en milieuvriendelijk

Om langer plezier te beleven aan uw tuin is regelmatig onderhoud nodig. Snoeien van grote bomen, kleine borders onkruidvrij maken, het knippen van heggen of pilaren, het versnipperen van takken, alles kunnen wij u uit handen nemen. Met een vast team aan vakmensen en professionele machines onderhouden wij uw groen efficiënt, zorgvuldig én milieuvriendelijk. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam tuinonderhoud. In de wintermaanden kunnen wij ook de gladheidbestrijding voor u verzorgen.

Ons werk

Engelse tuin

Engelse tuin

Prachtige Engelse landschapsstijl tuin in Hoofddorp met grote vijver

Boom onderhoud

Snoeien & onderhouden van bomen door specialisten bij particulieren en…