• tuin-aanleg

Tuinaanleg

Van begin tot en met het eind voeren onze medewerkers uw wensen tot in detail uit. Professioneel en altijd met hoge kwaliteit. Of het nu gaat om strakke gazons of kleurrijke borders, een boomgaard vol fruitbomen achter uw huis of een rij bomen voor uw kantoorpand. Omdat wij investeren in professionele apparatuur doen we veel werk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de uitvoering naadloos op elkaar afstemmen en uw project efficiënt uitvoeren.

Bloemen, (fruit)bomen en planten

Een groot deel van uw tuin bestaat uit bloemen, bomen en planten, een prachtige basis om samen met uw tuin met alle seizoenen mee te kunnen gaan. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in Oude Fruitbomen en zijn ervan overtuigd dat een oude fruitboom een mooie aanvulling is voor zowel een nieuw aangelegde als een bestaande tuin is. Een boom met karakter die u in de lente een prachtige bloesem geeft en in de zomer haar fruit laat plukken. Prachtig om in uw tuin de groei en bloei van deze bomen te kunnen zien. 

Vijvers, schuttingen en overkappingen

Ook het aanleggen van vijvers, overkappingen en schuttingen kunt u aan ons overlaten. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen en geven u altijd het nodige advies voor onderhoud, zodat u veel plezier zult hebben van de extra's in uw tuin.

Bestrating, pergola's en vlonders

Wat dacht u van een pleintje vol nostalgische klinkers en een romantische pergola of heeft u toch liever die minimalistische tuin met strakke designtegels langs die moderne vijver? U mag het zeggen! Tuinaanleg is precies datgene waarvoor wij onder andere in de wieg gelegd zijn en we doen niets liever dan dat.

Ons werk

vijver en vlonder

Koivijver

Tuin met koivijver, olijfbomen en oude fruitbomen
rotstuin

Rotstuin

Een van onze bijzonderste tuinen in onze ogen: de rotstuin
villatuin

Villatuin

Een tuin die luxe en allure uitstraalt
manegetuin

Manegetuin

Een manegetuin thuis als hier de ruimte voor is

Moderne tuin

Onderhoudsarm en met niveauverschillen typeren een moderne tuin