De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg
  • 2 Spoorzicht
  • 1 Spoorzicht
  • 3 Spoorzicht
  • 4 Spoorzicht
  • PHOTO-2018-05-30-13-13-02
  • 5 Spoorzicht
  • Onderhoud_bedrijventerreinen

Onderhoud zakelijk groen / bedrijventerreinen

Zakelijk groen is het eerste visitiekaartje wat een klant ziet van uw bedrijf. Van niet te onderschatten waarde denken wij, ook omdat groen om je heen een goed gevoel geeft, rust uitstraalt en een bedrijventerrein mooie uitstraling geeft.

Bedrijfstuin

Regelmatig onderhoud van uw bedrijfstuin is nu eenmaal nodig om een frisse en strakke uitstraling te houden. Een opgeruimde en nette tuin plus omgeving geeft de beste eerste indruk. Ook medewerkers kunnen in hun pauze even in de tuin zitten of even een rustmomentje pakken.

Boomonderhoud

Bomen hebben onderhoud nodig om een jonge boom naar een vitale volwassen staat te brengen. Daarmee wordt voorkomen dat takken onverhoopt vallen tijdens bijvoorbeeld een storm. Bomen geven rust door hun statige postuur, de wisseling van kleuren tijdens de seizoenen en geven een bedrijventerrein iedere keer een andere indruk.

Verzorgde bestrating

Verzorgde parkeerplaatsen, opritten en stoepen is een groot onderdeel van een bedrijventerrein. Wij zorgen tijdens ons onderhoud voor onkruidvrije bestrating. Eind 2019 zijn wij definitief overgestapt naar de meest duurzame manier van onkruidbeheer op dit moment. 'Koken' van onkruid. Onder een temperatuur van 99 graden Celsius wordt de celstructuur van het onkruid vernietigd en sterft af. Door dit proces regelmatig te herhalen put het onkruid uit en blijft het weg. Daarnaast is het voorkomen van onkruid ook erg belangrijk. Dit kunnen wij verzorgen door de bestrating regelmatig te vegen en stof en bladafval te verwijderen. 

Snoeiwerk en verzorgen van beplanting

Alle beplanting heeft regelmatig verzorging nodig, het wieden van het onkruid, snoeien van struiken en het snoeien van heggen, zodat alles er weer strak uitziet. In de winter poten wij desgewenst bollen, zodat de lente u kleurrijk tegemoet komt. 

Onkruidbestrijding

Al enige tijd maken wij gebruik van de meest duurzame en ecologische oplossing voor onkruidbeheer.

Lees meer over onkruidbestrijding

Onderhoud op contract basis

Zodat u weet waar u aan toe bent en exact weet wat en wanneer er gedaan gaat worden. We zo gemakkelijk denken wij om duidelijke afspraken te maken. 

Heef u behoefte aan een hovenier die uw bedrijventerrein op regelmatige basis helpt met het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via 0172 507 716 of via ons contactformulier, wij nemen dan snel contact met u op.

Ons werk

Boom onderhoud

Snoeien & onderhouden van bomen door specialisten bij particulieren en…