De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg
  • 4 Vijver en vlonder
  • 4 Damwand en Vlonder

Houtconstructies

Met hout zijn de mogelijkheden eindeloos!

Enkele voorbeelden van constructies die wij bouwen:  

Overkappingen en veranda's

Een veranda of overkapping is een verlengstuk van uw woning, waarbij rekening wordt gehouden met wat er bij uw huis past. Op basis van een adviesgesprek gaan we samen met u een behaaglijk plekje van maken waar u vele dagen en avonden per jaar van zult gaan genieten. Onder uw overkapping of veranda kan bijvoorbeeld een loungeset plaatsen of uw openhaard/barbecue opbergen in de winter.

Tuinschuur en schutting

Een berging voor uw fiets, tuinmeubelen en andere accessoires in de tuin is vaak een grote wens in de tuin. Een tuinschuur wordt vaak geplaatst in combinatie geplaatst met een overkapping, maar ik zeker ook alleen mogelijk. Soms is het zelfs mogelijk om de tuinschuur te combineren met een schutting, zo ontstaat er een geheel in de afscheiding van uw tuin. 

Beschoeiing, damwand of zitkuil

Onze mensen zijn ervaren in het plaatsen van dit type grondkeringen. Een opsluiting langs de waterkant om zoveel mogelijk tuinoppervlakte te creëren is zeker mogelijk. Met een zitkuil kan het water ook nog eens beter beleefd worden.

Vlonder

Ook uw vlonder kunnen in diverse soorten en maten gebouwd worden. Tegenwoordig bouwen we uw vlonder niet alleen meer met hardhout, maar ook met andere materialen zoals kunststoffen: WPC of Millboard. Uw smaak telt!

Advies en plaatsing

Bij Rob Blom Tuinen kunt u terecht voor advies over veranda's en overkappingen. Bel gerust op 0172 50 77 16 of via onze contactpagina

Of neem ondertussen een kijkje tussen een van onze onderstaande werken:

Ons werk

tuinhuizen

Tuinhuizen

De bouw van een schutting, overkapping en tuinschuur
Gepotdekselde bakken

Gepotdekselde bakken

Deze robuuste en chique gepotdekslede bakken maken wij in onze eigen werkplaats