Hoofddorp-met-verse-sneeuw.jpg
Schoon_Bedrijfsterrein.jpg
  • Rob-Blom-winter-1
  • Schuiven-openbare-weg_2
  • Laad-_en_losdock_Sneeuwvrij
  • Schoon_Bedrijfsterrein
  • Hoofddorp-met-verse-sneeuw
  • Rob-Blom-winter
  • Schuiven-openbare-weg
  • tractor-met-sneeuwschuif

Gladheidsbestrijding

Rob Blom Tuinen kan 7 dagen per week, 24 uur per dag de gladheidbestrijding op en rondom uw bedrijventerrein of uw particuliere tuin voor u verzorgen met gekwalificeerd personeel en professioneel materiaal. Het streven is altijd om preventief zout te strooien. Doordat wij over een eigen zout opslag op ons terrein beschikken, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.

Bij hevige sneeuwval en vorst komen wij meerdere malen strooien en sneeuwschuiven tot dat de weg of het terrein weer goed begaanbaar is.

Gladheidsbestrijding bij bedrijventerreinen

Als het glad is wilt u graag voor alle bedrijven op het bedrijventerrein waar u gesitueerd ben een veilige toegang. Veel bedrijventerreinen hebben de handen in elkaar geslagen door middel van bijvoorbeeld BIZZEN, beheermaatschappijen of parkmanagement. Gezamelijk de kosten delen en vervolgens weten waar je aan toe bent, zodat de toegang tot alle bedrijven uitstekend is tijdens een winterse periode. Wij houden de weerberichten in de winter altijd in de gaten en kunnen direct actie ondernemen, zodat alle bedrijven vanaf de ochtend goed bereikbaar bent.

Gladheidsbestrijding bij bedrijven

Als het glad is wilt u graag voor medewerkers en bezoekers goed bereikbaar zijn en zorgen dat er geen onnodige gevaarlijke situaties ontstaan tijdens een periode van sneeuw en ijzel. U kunt dit uiteraard zelf verzorgen, maar u kunt deze klus ook aan Rob Blom Tuinen overlaten. Wij houden de weerberichten in de winter altijd in de gaten en kunnen direct actie ondernemen, zodat u vanaf de ochtend goed bereikbaar bent.

Gladheidsbestrijding bij particulieren  

Gladheidsbestrijding is maatwerk, ook voor sneeuw- en ijsvrije kleinere terreinen of entreés ben u bij Rob Blom gladheidsbestrijding op het juiste adres. Onze medewerkers kunnen dit type paden ook sneeuwvrij verzorgen. Dit wordt gedaan met het type materieel wat hierbij past. Bij een gallerij of entree wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een handzoutstrooier en sneeuwschep, bij een middelgroot terrein wordt er gebruik gemaakt van een minitractor met zoutstrooier met eventueel sneeuwschuif. Op deze manier kunnen medewerkers, bewoners, bezoekers, klanten of cliënten altijd op een veilige manier naar binnen. 

7 dagen per week, 24 uur per dag

Wij streven ernaar om preventief te strooien, waardoor u zekerheid hebt tot een gemakkelijke toegang tot uw bedrijf. Doordat wij beschikken over een eigen zout opslag kunnen wij snel schakelen en u direct van dienst zijn indien nodig. Als de winter haar intrede maakt zijn wij 24 uur per dag beschibaar en aan het werk om al onze klanten van dienst te zijn. 

Contract

Wilt u 100% zeker zijn dat er gestrooid of geschoven is voordat uw bedrijf opent, dan kunt u bij ons op contractbasis die zekerheid afsluiten. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd voorrang krijgt op basis van de afspraken die wij maken met u.Ons streven is altijd dat u een sneeuw- en ijsvrije bedrijfsongeving heeft.  U krijgt van ons strooigarantie globaal van 15 oktober tot 15 april.

Ad Hoc

Ook voor ad hoc gladheidsbestrijding zijn wij beschikbaar, houdt er dan wel rekening mee dat onze contract klanten altijd voorrang hebben.

Contact opnemen?

Informatie over gladheidsbestrijding delen wij graag met u, schroom niet om contact met ons op te nemen:

Tel. 0172 507716 (bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week)
E-mail: 

Of vul het contactformulier op onze contact pagina in.

Ons werk