De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg
  • rotonde-hoofddorp-industrie-terrein
  • 2 Rotonde President
  • rotonde-aangelegd-nabij-station-nieuw-vennep
  • 1 Rotonde President
  • rails-ook-op-de-rotonde-vlakbij-het-ns-station-nieuw-vennep
  • kleurige-beplanting-op-de-rotonde-nieuw-vennep

Rotondes aanleg & onderhoud

Wat is er mooier in een gemeente als je bij binnenkomst om een prachtig aangelegde rotonde mag rijden! Het geeft direct een welkom gevoel en het ziet er nog eens netjes uit ook.

Rob Blom Tuinen heeft inmiddels al een aantal rotondes aangelegd en in onderhoud binnen de gemeente Haarlemmermeer. 

Rotonde bij Station Nieuw-Vennep

Hier hebben we echt iets bijzonders van gemaakt! De rotonde is voor treinreizigers het eerste wat ze zien, daarom leek het ons een mooi idee om in het ontwerp het treinspoor door te laten lopen! Tussen de rails door hetzelfde grind als Prorail gebruikt en voor de Nederlandse Spoorwegen zo herkenbaar is. De beplanting zorgt voor weinig blad op de rails, dus de eventuele vertraging is niet door ons veroorzaakt.

Rotonde bij bedrijventerrein 'De President'

Als je langs het spoor richting Hoofddorp rijdt, dan kom je bij het inrijden van industrieterrein 'De President' een rotonde tegen die door ons is aangelegd en wordt onderhouden. De volle beplanting zorgt voor een kleurrijke en natuurlijke uitstraling. Voor bedrijventerreinen is het altijd een uitdaging om voldoende groen te creëren en te onderhouden. Wij helpen graag een handje om een mooie buitenomgeving te realiseren.

Rotonde adopteren

Binnen de gemeente Haarlemmermeer is het mogelijk om als bedrijf een rotonde te adopteren. Wilt u dit als bedrijf ook graag en uw visitiekaartje op een bijzondere wijze doorgeven aan alle voorbijgangers? 
Wij ontwerpen, leggen aan en onderhouden uw rotonde, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Via adopteer een rotonde kunt u bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij helpen u graag verder.

Bel of mail ons gerust, we bespreken de mogelijkheden en gaan voor het allermooiste resultaat.

Ons werk