De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg

Wat we doen

 

tuin ontwerp

Tuinontwerp

Tuinontwerp, de basis voor een bij u passende tuin

Tuinaanleg

Tuinaanleg, een specialistische klus waar wij ons materiaal op aangepast hebben
onkruidbeheer

Onkruidbeheer

Milieuvriendelijke onkruidbestrijding door het 'koken' van onkruid

Aanleg rotondes

Wat is er mooier in een gemeente als je bij binnenkomst om een prachtig…
Interieurbeplanting

Interieurbeplanting

Wist u dat groen op kantoor productiever maakt? Wij maken van uw kantoor een…

 

Certificering

SBB

sbb logoOp 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), voorheen heette dit Aequor. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Rob Blom Tuinen heeft regelmatig voor langere periodes leerlingen meelopen die de fijne kneepjes van het hoveniersvak komen leren. Vice versa brengen de leerlingen actuele ontwikkelingen en kennis in het vakgebied met zich mee. 

Meer informatie:
www.s-bb.nl

VCA*2008/5.1

vca bsi logoRob Blom Tuinen beschikt over een VCA certificaat (De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)). Hiermee tonen we aan dat we aan de wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de ARBO-wet te voldoen. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. 

Meer informatie:
www.vca.nl