De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg

Gebrek aan professioneel tuinaanleg in Haarlem?

Nu Rob Blom Tuinen zich ook bezighoudt met tuinaanleg in de regio Haarlem niet meer! Al meer dan 20 jaar doen wij namelijk niets anders dan ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei groen. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, vlakbij Haarlem, kunnen we ook u als particulier, overheidsinstantie of bedrijf met professioneel tuinontwerp verblijden!

Van wens naar plan voor professionele tuinaanleg

Een sfeervolle en passende tuin begint bij een goede basis. Daarom vinden wij een persoonlijk tuinontwerp en tuinaanleg passend bij al uw wensen erg belangrijk. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, vlakbij Haarlem, werken we nauwkeurig alles uit. Zo komen we samen tot een heel gedetailleerd plan van aanpak voor uw tuin, balkon, park of landgoed in omgeving Haarlem!

Verschillende ontwerpen voor het ideale tuinontwerp

Zodra uw wensen helder en alle maten opgenomen zijn, starten we met tekenen. Naast het tuinontwerp in 2D presenteren wij de tekening ook in 3D, zodat u een goede sfeerimpressie van uw nieuwe tuin in Haarlem krijgt. Hiervoor werken wij nauw samen met verschillende gerenommeerde ontwerpers dus keuze uit verschillende stijlen genoeg!

Van tuinontwerp naar duurzaam tuinaanleg

En dan is het tijd om de wensen uit uw unieke tuinontwerp tot professionele tuinaanleg om te zetten! Omdat wij investeren in professionele apparatuur doen we dat zoveel mogelijk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de uitvoering naadloos op elkaar afstemmen en uw project in Haarlem efficiënt uitvoeren. Uiteraard zoveel mogelijk duurzaam, milieuvriendelijk, modern en vernieuwend.

Eigentijds en gevarieerd in tuinontwerp en tuinaanleg

3D-Architectuur, aanleg met vernieuwende materialen zoals cor-ten staal, onderhoud met moderne machines….Het zijn zomaar wat voorbeelden van hoe eigentijds, modern en toch vakkundig Rob Blom Tuinen voor professioneel tuinaanleg in omgeving Haarlem werkt. Precies volgens afspraak en zo veel mogelijk duurzaam. Eerlijk en betrouwbaar.

Ook zo’n eerlijk tuinontwerp voor uw groen in Haarlem?

Dat kunnen we ons voorstellen. Vele zakelijke en particuliere klanten uit de omgeving Haarlem hebben al bij ons aan tafel gezeten. Wordt u de volgende? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak waarin we u graag uitleggen wat er voor uw wensen mogelijk is.

Neem nu contact op!

vijver en vlonder

Koivijver

Tuin met koivijver, olijfbomen en oude fruitbomen
rotstuin

Rotstuin

Een van onze bijzonderste tuinen in onze ogen: de rotstuin
villatuin

Villatuin

Een tuin die luxe en allure uitstraalt
manegetuin

Manegetuin

Een manegetuin thuis als hier de ruimte voor is

Moderne tuin

Onderhoudsarm en met niveauverschillen typeren een moderne tuin