Karakteristieke uitstraling van uw tuin

Omdat we zelf een passie hebben voor oude fruitbomen lijkt het een logische keuze om iedereen daarvan op de hoogte te brengen!

Oude fruitbomen geven uw tuin direct een volwassenere uitstraling en de karakteristieke uitstaling geeft sfeer. De bomen geven direct bloesem in de lente, zodat u fruit kunt plukken in het najaar.

De bomen hebben er gemiddeld al zo'n 25 dienstjaren opzitten en zijn direct vruchtdragend!

{mp4}Oude Fruitbomen{/mp4}

Wandeling door onze eigen boomgaard

Bij Rob Blom Tuinen kunt u lopend door onze eigen boomgaard aan de Weteringweg in Leimuiderbrug, diverse bomen komen bekijken. Ondertussen kunt u mijmeren over de plek in uw eigen tuin, waar u onder de appelboom in volle bloei in het zonnetje een boekje zit te lezen. We kunnen nauwelijks beschrijven hoe het voelt om te kunnen genieten van de groei en bloei van een oude fruitboom door de seizoenen heen.

Soorten bomen

Verschillende soorten en maten kunt u bewonderen, wij vertellen u er ook graag in een persoonlijk gesprek meer over. Maar ook virtueel geven wij u graag een indruk van de bomen die er zijn:

  • Kers (waaronder Kordia)
  • Appel (zoals Goudreinet, Elstar, Jonagold en Red Prince)
  • Pruim (o.a. Reine Vicorie en Opal)
  • Peer (Conference, Gieser Wildeman en Doyenne du Comice)

U plukt er zelf de vruchten van

Oude fruitbomen zijn prima geschikt voor het Nederlandse klimaat, ze zullen na plaatsing in uw tuin direct "aarden" en u plukt hier dan direct de vruchten van. Het lekkerste fruit is toch datgene wat u heeft zien groeien en bloeien in uw eigen tuin!

fruitboom in bloesem Site 1 fruitboom in bloesem SiteFruitbomen PP B

Neem zelf een kijkje!

Wij zijn open op: 

  • Dinsdagochtend 8:00 – 12:00
  • Donderdagochtend 8:00 – 12:00
  • Zaterdagochtend 8:00 – 12:00
  • Overige dagen - Op afspraak, graag even bellen naar 0172-507716 of vul het contactformulier in
  • Op zondag zijn wij gesloten

Hoe werkt het? 

In het verplantseizoen (van eind november tot begin april) kunt u zelf één of meerdere fruitbomen kopen en direct afhalen. Ook het bezorgen of het planten in uw tuin is mogelijk tegen een meerprijs, informeer bij uw bezoek naar de mogelijkheden en prijzen. Buiten het verplantseizoen bent u uiteraard ook welkom voor een bezoek: wij kunnen de door gekozen fruitboom reserveren tot het verplantseizoen aangebroken is!