Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • Treurwilg_knotten_met_hoogwerker
  • Treurwilg_knotten_in_de_winter
  • Treurwilg_knotten_RBT
  • Versnipperen_snoeimateriaal
  • Treurwilg_knotten_Rob_Blom_Tuinen
  • Treurwilg_knotten
  • Treurwilg_knotten_met_hoogwerker_Rob_Blom_Tuinen
  • Treurwilg_knotten_in_winter

Treurwilgen knotten

Het snoeien of knotten van wilgen doe je bij voorkeur in de wintermaanden. Wilgen knotten of snoeien gebeurt eens in de 2 tot 5 jaar en nooit als ze bloeien, hierdoor kan de stam van de knotwilg af.

Snoeien of knotten van wilgen

Treurwilgen knotten wij bij voorkeur met behulp van een hoogwerker, zodat onze medewerkers goed bij alle takken komen en er op een veilige manier gewerkt kan worden. Bovendien kunnen wij, doordat wij op deze manier werken, ervoor zorgen dat alle takken gecontroleerd op de grond terecht komen. Gebouwen, woningen, materialen en onderliggende beplanting blijven op deze manier onbeschadigd. 

Versnipperen en afvoeren van gesnoeide takken

Uiteraard nemen wij alle gesnoeide takken mee en versnipperen deze direct ter plaatse. De versnipperde takken worden ingeleverd en vervolgens hergebruikt via een externe partij. Op deze manier werken wij mee aan een circulaire en duurzame samenleving en gaat er niets verloren. Wij zorgen er altijd voor dat de tuin netjes achterblijft en u weer kunt genieten van het licht wat weer in de tuin komt.

Contact

Informatie over het knotten en snoeien van wilgen geven wij u graag. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar