Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • gepotdekselde_bakken2
  • gepotdekselde_bakken
  • gepotdekselde_bakken_Hoofddorp_Winkelstad2
  • Gepotdekselde_bakken_nieuwe_foto
  • gepotdekselde_bakken3

Robuuste en sierlijke houten bakken

Onze robuuste, chique en gepotdekselde bakken sieren inmiddels al heel wat terrassen, pleinen en winkelstraten op. De houten bakken worden desgewenst gevuld met Oude Fruitbomen, bollen en beplanting, zodat ze in ieder jaargetijde een mooie uitstraling hebben. De Oude Fruitbomen geven in het voorjaar prachtige bloesem.

Onze houten bakken staan (bijna) overal

De bakken zijn enorm populair en hebben wij onder andere al geplaatst in Hoofddorp Winkelstad, Bogaard stadcentrum Rijswijk en Hotel de Rustende Jager Nieuw-Vennep. Openbare ruimtes worden door gebruik van deze bakken verfraaid en vergroent en kunnen ook gebruikt worden als markering.

Verplaatsbaar

Omdat niets zo veranderlijk is als de mens, zijn de plantenbakken ook eenvoudig verplaatsbaar. Op die manier kunnen terrassen vergroot of juist verkleind worden en kunnen de bakken het zicht verfraaien als er bijvoorbeeld werkzaamheden zijn.

Contact

Informatie over het aanschaffen en plaatsen van onze gepotdekselde bakken geven wij u graag. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar