• gepotdekselde_bakken
  • gepotdekselde_bakken_Hoofddorp_Winkelstad
  • gepotdekselde_bakken_met_fruitbomen

Robuuste en sierlijke houten bakken

Onze robuuste, chique en gepotdekselde bakken sieren inmiddels al heel wat terrassen, pleinen en winkelstraten op. De houten bakken worden desgewenst gevuld met Oude Fruitbomen, bollen en beplanting, zodat ze in ieder jaargetijde een mooie uitstraling hebben. De Oude Fruitbomen geven in het voorjaar prachtige bloesem.

Onze houten bakken staan (bijna) overal

De bakken zijn enorm populair en hebben wij onder andere al geplaatst bij Stadslandbouw, in Hoofddorp Winkelstad, Rijswijk (winkelcentrum) en Hotel de Rustende Jager Nieuw-Vennep. Openbare ruimtes worden door gebruik van deze bakken verfraaid en vergroent en kunnen ook gebruikt worden als markering.

Verplaatsbaar

Omdat niet zo veranderlijk is als de mens, zijn de plantenbakken ook eenvoudig verplaatsbaar. Op die manier kunnen terrassen vergroot of juist verkleind worden en kunnen de bakken het zicht verfraaien als er bijvoorbeeld werkzaamheden zijn.

Contact

Informatie over het aanschaffen en plaatsen van onze gepotdekselde bakken geven wij u graag. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar