• Modern_vlonder_terras

Vlonder terras voor een fijne loungeplek

Eigenlijk zou iedere tuin een plek moeten hebben om even te kunnen ontspannen na een lange dag hard werken of op een zonnige zondagmiddag. Een houten vlonder terras geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Met de juiste aankleding van moderne plantenbakken en beplanting creeer je zo het gevoel van vakantie.

Modern en natuurlijk

Bij deze tuin is gekozen voor een combinatie van modern en natuur. De kleuren grijs van het grind, het terras, het wit en zwart van de tuinmeubels en het natuurlijke groen en paars maakt deze plek een oase van rust. De haag als afscheiding geeft de tuin het groen wat het nodig heeft voor een warm gevoel.

Overkapping

De overkapping met glazen wand zorgt ervoor dat er snel buiten gezeten kan worden doordat er geen wind is. De overkapping zorgt weer voor schaduw op warme dagen en warmte tijdens het voorjaar en het najaar.

Contact

Informatie over het aanleggen van diverse soorten tuinen delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar