Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • schuttingen-plaatsen

Schutting plaatsen geeft privacy

Een schutting plaatsen is de ideale manier om voor privacy te zorgen in de voor- of achtertuin. Wij plaatsen en adviseren over de plaatsing van schuttingen, zodat het type past bij de rest van de woning. Daarbij denken wij mee over kleuren en gebruiksgemak, zoals bijvoorbeeld te plaatsen deuren.

Rust in de tuin

Bij tuinen, speciaal in woonwijken horen nu eenmaal tuinafscheidingen, zodat er geen inkijk is en u in alle rust kunt genieten van het buiten zijn. Daarbij helpt een schutting ook tegen inkijk in uw woning.

Soorten schuttingen

Er zijn heel veel soorten schuttingen, van relatief goedkoop grenen tot duurzaam hardhout. Maar er kan ook gekozen worden voor composiet, kunststof of schuttingen die deels van beton gemaakt zijn. De voordelen van alle schuttingen vertellen wij u graag, zoadt u de schutting krijgt die past bij uw tuin.

Egaliseren en vewijderen van wortels

Wilt u een bestaande schutting vervangen, dan verwijderen wij deze voor u. Voor het plaatsen van nieuwe schuttingen moet de ondergrond egaal zijn en dienen wortels van bomen en struiken ook verwijderd te worden.

Contact

Informatie over het plaatsen van schuttingen delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar