Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • Engelse_tuin_Rob_Blom_Tuinen
  • Engelse_tuin_tuinonderhoud
  • Engelse_Tuin_Hoofddorp
  • Engelse_tuin

Engelse tuin met grote vijver en voorjaarsbloeiers

Wij verzorgen het onderhoud van een grote Engelse tuin in Hoofddorp met een mooie natuurlijke vijver. In de tuin staan veel kleurrijke voorjaarsbloeiers en in het najaar hebben wij bollen geplant, die in de lente een prachtige kleurschakering geven in de overzichtelijke tuin.

Gazon

Het mooie groene gazon wordt goed onderhouden en krijg ruim voldoende lucht door middel van verticuteren en het geven van extra voeding. 

Voorjaarsbloeiers

In de lente steken de bollen weer boven de grond en groeien en bloeien de voorjaarsbloeiers. De borders van de tuin staan vol met kleuren, waar alle andere planten en struiken de ruimte hebben om te groeien.

Contact

Informatie over het onderhoud van verschillende soorten tuinen delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar