• Houten_vlonder_aan_water
  • klinkers-leggen
  • start-van-de-aanleg-van-een-tuin-aan-het-water-in-roelofarendsveen-de-perenboom-op-de-voorgrond-is-net-geplant

Terras met waaltjes leggen

Voor een tuin aan het water in Roelofarendsveen hebben wij een terras gerealiseerd door waaltjes leggen in combinatie met grote grijze terrastegels. De woning staat in een nieuwbouwwijk, waardoor de tuin door de authentieke waaltjes direct een volwassen uitstraling krijgt.

Oude Fruitbomen

Ook hebben wij in deze tuin 20 jaar oude fruitbomen geplant. Aan het water geeft dit vanaf zowel het water als het terras een prachtig beeld met de grillige takken en prachtige bloesem in de lente. Aan het einde van de zomer kunnen de vruchten geplukt worden en er van allerlei lekkers van gemaakt worden.

Vlonder aan het water

Vanaf het terras en de paden kom je uit op een vlonder aan het water. Hierop kan genoten worden van de vergezichten en de varende bootjes die langskomen. Heerlijk in het zonnetje op een stoel is het dan toch ultiem genieten van het leven!

Contact

Informatie over de aanleg van verschillende soorten tuinen delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar