• Aanleg_tuin_Heemstede

Aanleg tuin Heemstede

Een moderne en strakke achtertuin gemaakt in Heemstede waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en er een prachtig groen gazon ligt om van te genieten. 

Leibomen

De leibomen komen precies boven de strakke en donkere schutting te staan. Hierdoor is de tuin beschut en is er geen inkijk door buren. De leibomen worden begeleid, zodat ze mooi naast elkaar groeien en er in de lente een mooie groene haag ontstaat. 

Gazon

De aanleg van een gazon met daarbij een border met vaste planten. Om een stak gazon neer te kunnen leggen is het belangrijk om de bodem egaal, onkruidvij en voedselrijk te maken, voordat het gras kan worden gelegd. Een goede voorbereiding en ondergrond is het halve werk en van waarde voor de toekomst. Op die manier heeft u er langer plezier van en is uw gras altijd groener dan aan de overkant. 

Contact

Informatie over de aanleg van verschillende soorten tuinen, zoals een woonerf delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar