Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • terreininrichting_Zorgboerderij
  • Inrichting_landschapspark_en_terrein_Zorgboerderij

Aanleg woonerf in Nieuwerkerk aan de Amstel

Voor Zorgboerderij Nooitgedacht hebben wij buiten de inrichting van het landschapspark ook de terreininrichting verzorgd. Zo kan er op en om het woonerf ook genoten worden van rust en natuurlijk de zon op het terras!

Split op de oprit

Op het woonerf is split gelegd, zodat het ook geschikt is voor zowel voetgangers, auto's als fietsers. De entree ziet er op deze manier uitnodigend en gemakkelijk toegankelijk uit. De lichte kleur van split past goed bij de gekleurde gebouwen en geeft ook in het donker een bijzonder mooie uitstraling.

Loungen in de tuin

Ook is er een lounge gedeelte gemaakt met grote terrassen en heerlijk lounge meubilair. De kleuren passen perfect en vanaf het terras kan er heerlijk gekeken worden over het prachtige landschapspark, waar altijd iets te zien is.

Contact

Informatie over de aanleg van verschillende soorten tuinen, zoals een woonerf delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar