Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • Tuin_Nieuwveen_Rob_Blom_Tuinen
  • Aanleg_tuin_Nieuwveen_Rob_Blom_Tuinen_Leimuiden
  • Aanleg_tuin_Nieuwveen
  • Aanleg_tuin_nieuwveen_Rob_Blom_Tuinen
  • Aanleg_tuin_Nieuwveen_Schanskorven

Aanleg tuin Nieuwveen

Werkend met diverse niveauverschillen hebben wij een werkelijk prachtige tuin mogen aanleggen in Nieuwveen. Gebruik makend van verschillende materialen en oplossingen en met behoud van de bestaande bomen in de tuin.

Houten vlonders en damwanden

Om goed te kunnen werken met de niveauverschillen in de tuin en deze daarmee gebruiksvriendelijk te maken hebben wij gebruik gemaakt van diverse houtconstructies. Denk daarbij onder andere aan vlonders en paden, gemaakt van duurzaam hout, damwanden en Douglas palen.

Houten plantenbakken

In de voortuin en bij de entree staan houten plantenbakken die gevuld zijn met bloedgras. De kleurstelling is prachtig tegen het het wit van de woning, een echte eye-catcher in de voortuin.

Schanskorven en steenkorven

Schans- of steenkorven zijn een stijlvolle toevoeging in de tuin, die onder andere als afscheiding gebruikt worden. In deze tuin is de keuze gemaakt om de korven te vullen met grote stenen als scheiding tussen het betegelde en het grind gedeelte in de voortuin. Schanskorven geven een natuurlijke look en feel mee en zijn ook nog eens sfeervol en robuust.

Behoud van bestaande bomen

Met behoud van de bestaande bomen is er een plan gemaakt om de tuin te moderniseren en gebruiksvriendelijk te maken. Door de bomen te laten staan krijgt de tuin direct een volwassen uitstraling.

Contact

Informatie over de aanleg van verschillende soorten tuinen, delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar