• Aanleg_tuin_Nieuwveen
  • Aanleg_tuin_Nieuwveen_Rob_Blom_Tuinen_Leimuiden
  • Aanleg_tuin_Nieuwveen_Schanskorven
  • Aanleg_tuin_nieuwveen_Rob_Blom_Tuinen
  • Tuin_Nieuwveen_Rob_Blom_Tuinen

Aanleg tuin Nieuwveen

Werkend met diverse niveauverschillen hebben wij een werkelijk prachtige tuin mogen aanleggen in Nieuwveen. Gebruik makend van verschillende materialen en oplossingen en met behoud van de bestaande bomen in de tuin.

Houten vlonders en damwanden

Om goed te kunnen werken met de niveauverschillen in de tuin en deze daarmee gebruiksvriendelijk te maken hebben wij gebruik gemaakt van diverse houtconstructies. Denk daarbij onder andere aan vlonders en paden, gemaakt van duurzaam hout, damwanden en Douglas palen.

Houten plantenbakken

In de voortuin en bij de entree staan houten plantenbakken die gevuld zijn met bloedgras. De kleurstelling is prachtig tegen het het wit van de woning, een echte eye-catcher in de voortuin.

Schanskorven en steenkorven

Schans- of steenkorven zijn een stijlvolle toevoeging in de tuin, die onder andere als afscheiding gebruikt worden. In deze tuin is de keuze gemaakt om de korven te vullen met grote stenen als scheiding tussen het betegelde en het grind gedeelte in de voortuin. Schanskorven geven een natuurlijke look en feel mee en zijn ook nog eens sfeervol en robuust.

Behoud van bestaande bomen

Met behoud van de bestaande bomen is er een plan gemaakt om de tuin te moderniseren en gebruiksvriendelijk te maken. Door de bomen te laten staan krijgt de tuin direct een volwassen uitstraling.

Contact

Informatie over de aanleg van verschillende soorten tuinen, delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar