• Boerderij_tuin_houten-verhoogde-plantenbakken-langs-een-water
  • Boerderijtuin
  • Boerderijtuin_Burgerveen
  • Boerderijtuin_Rob_Blom_Tuinen
  • verhoogde-houten-plantenbak

Kleurrijke boerderijtuin

In Burgerveen hebben wij een prachtige boerderijtuin mogen realiseren met kleurrijke beplanting. De tuin heeft hoogteverschillen en natuurlijk hebben wij gebruik gemaakt van de verschillende hoogtes en bloeitijden van de diverse planten. In ieder seizoen zijn er weer andere kleuren te zien.

Houten loopbrug en vlonder

Ook hebben wij een houten loopbrug aangelegd, die precies past in de stijl van de tuin. De houten vlonder aan de vijverrand zorgt voor een kunnen en fijne plek om de lente of zomer te genieten van de zon.

Verhoogde houten plantenbakken

Langs het water waaraan de tuin grenst staan grote houten plantenbakken die weelderig zijn gevuld met diverse siergrassen.

Kastanje houten hekwerk

Rondom de tuin staat een duurzaam en milieuvriendelijk kastanje houten hekwerk, ook dit past bij de uitstraling van een landelijke en natuurlijke boerderijtuin. 

Contact

Informatie over de aanleg van verschillende soorten tuinen, zoals ook een boerderijtuin delen wij graag met u. Wij realiseren de mooiste oplossingen zodat u nog meer van de ruimte om uw woning gaat genieten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar