• Gladheidsbestrijding_Haarlemmermeer_Rob_Blom
  • Gladheidsbestrijding_Rob_Blom_Tuinen_2021
  • Hoofddorp-met-verse-sneeuw
  • Laad-_en_losdock_Sneeuwvrij
  • Schoon_Bedrijfsterrein
  • Schuiven-openbare-weg
  • Schuiven-openbare-weg_2

Gladheidsbestrijding Haarlemmermeer

Op 6 februari 2021 werd Nederland in 1 nacht helemaal wit! Op het moment dat de sneeuwvoorspellingen bekend zijn begint het bij ons al te kriebelen en beginnen wij direct met de planning van onze medewerkers en ons materieel. Voor gladheidsbestrijding wordt alles op alles gezet om bedrijven goed bereikbaar en wegen goed begaanbaar te maken.

Het Witte Weekblad stapte bij ons in

Fotograaf Robert Joore stapte ook even bij ons in op een tractor om met eigen ogen te bekijken hoe het er bij ons aan toe gaat, dat leverde mooie plaatjes op. Er stond een mooi artikel in Het Witte Weekblad over de samenwerking die wij hebben met lokale boeren. 

Bedrijventerreinen schuiven wij volgens afspraak

Bedrijventerreinen en bedrijven sluiten contracten af, zodat zij zeker weten dat ze als allereerste aan de beurt zijn en de terreinen sneeuwvrij zijn, zodra personeel en klanten binnenkomen. Zo'n contract geeft zekerheid, want op sneeuwdagen is het direct noodzakelijk om aan de slag te gaan. Zelf en met de hand sneeuwschuiven is een grote klus en wij hebben hier prima materieel voor en zijn onze medewerkers goed opgeleid.

Sneeuw vegen en pekel strooien 

Ook kan er op afroep gebruik worden gemaakt van onze gladheidsbestrijding service, een telefoontje naar 0172 507716 of een mail naar

 is voldoende om te weten of er nog ruimte is om te komen helpen.

Contact

Informatie over het gladheidsbestrijding en het sneeuwvrij maken van een terrein delen wij graag met u. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar