Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • Gladheidsbestrijding_Haarlemmermeer_Rob_Blom
  • Schuiven-openbare-weg_2
  • Laad-_en_losdock_Sneeuwvrij
  • Schoon_Bedrijfsterrein
  • Hoofddorp-met-verse-sneeuw
  • Schuiven-openbare-weg

Gladheidsbestrijding Haarlemmermeer

Op het moment dat de sneeuwvoorspellingen bekend zijn begint het bij ons al te kriebelen en beginnen wij direct met de planning van onze medewerkers en ons materieel. Voor gladheidsbestrijding wordt alles op alles gezet om bedrijven goed bereikbaar en wegen goed begaanbaar te maken en te houden.

Bedrijventerreinen schuiven en strooien wij volgens afspraak

Bedrijventerreinen en bedrijven sluiten contracten af, zodat zij zeker weten dat ze als allereerste aan de beurt zijn en de terreinen sneeuwvrij zijn, zodra personeel en klanten binnenkomen. Een contract geeft zekerheid, want op sneeuwdagen is het direct noodzakelijk om aan de slag te gaan. Zelf met de hand sneeuwschuiven is een grote klus en wij hebben hier prima materieel voor en zijn onze medewerkers goed opgeleid.

Kleiner terrein, entree, gallerij of ingang sneeuwvrij 

Gladheidsbestrijding is maatwerk, ook voor sneeuw- en ijsvrije kleinere terreinen of entreés ben u bij Rob Blom gladheidsbestrijding op het juiste adres. Onze medewerkers kunnen dit type paden ook sneeuwvrij verzorgen. Dit wordt gedaan met het type materieel wat hierbij past. Bij een gallerij of entree wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een handzoutstrooier en sneeuwschep, bij een middelgroot terrein wordt er gebruik gemaakt van een minitractor met zoutstrooier met eventueel sneeuwschuif. Op deze manier kunnen medewerkers, bewoners, bezoekers, klanten of cliënten altijd op een veilige manier naar binnen. 

Contact

Informatie over het gladheidsbestrijding en het sneeuwvrij maken van een terrein delen wij graag met u. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar