Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • Ons_Tweede_Thuis
  • Ons_Tweede_Thuis_aanleg_buitenterrein
  • Ons_Tweede_Thuis_Hoofddorp
  • Ons_Tweede_Thuis_aanleg_tuin

Buitenterrein ons Tweede Thuis Hoofddorp

Bij Ons Tweede Thuis in Hoofddorp, hebben wij de complete realisatie van buitenterrein verzorgd. Van de sierbestrating tot de parkeerplaatsen en van de aanleg van het gazon tot de beplanting en de bomen. Uiteraard hebben wij ook het hekwerk geplaatst om de perceelscheiding duidelijk aan te geven.

Totaal project

Omdat wij het gehele project mochten realiseren kunnen alle werkzaamheden precies op elkaar afgestemd worden. Alle werkzaamheden liepen naadloos in elkaar over, zodat wij op tijd en binnen budget kunnen werken.

Gebruiksvriendelijk en mooi

Belangrijk is dat het hele terrein gebruiksvriendelijk is en ook nog leuk om naar te kijken. Wij begrijpen heel goed dat functionaliteit belangrijk is evenals de bereikbaarheid van Ons Tweede Thuis. Vervolgens wil het oog ook wat, wat door middel van mooie kleurijke planten en bomen is gerealiseerd. De tuin heeft de kans om te kunnen groeien en bloeien. De beplanting is dusdanig ingericht dat de tuin in ieder jaargetijde anders is en vol verandering.

Contact

Informatie over de totaal aanleg van tuinen, parken en terreinen geven graag. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar