Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • 3 Koken
  • 1 Koken
  • 2 Koken

Duurzame onkruidbestrijding

Al enige tijd maken wij gebruik van de meest duurzame en ecologische oplossing voor onkruidbeheer. Wij "koken" het onkruid op 99 graden Celsius zodat de celstructuur van de plant kapot gaat en afsterft. Deze techniek moet een aantal maal herhaald worden, waardoor de plant als het ware uitput en zal verdwijnen.

Geen gebruik van chemische middelen

Bij de methode 'koken van onkruid' worden geen chemische middelen gebruikt. Daarnaast is het bewezen effectiever dan het verbranden of afmaaien omdat het onkruid structureel uitgeput wordt. Het plantje verdort en verwaait na enkele dagen.

Milieuvriendelijk en innovatief

Doordat de celstructuur van het onkruid kapot gaat, moet de plant uit de reserves putten om te herstellen. Er zal een regelmatige behandeling plaatsvinden totdat het onkruid verdwijnt.

Waar gebruiken wij onkruidbeheer met heet water

Deze methode is prima toepasbaar op (half)-verhardingen, zoals straten, parkeerterreinen en paden. Veel openbare ruimtes, waaronder winkelcentra, speelpleinen, bedrijfsterreinen en parken houden wij met deze techniek onkruidvrij.

Contact

Informatie over duurzame onkruidbeheer delen wij graag met u. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar  

Ons werk