Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • 1_Kerstboomavond
  • Kerstboom_Rob_Blom

Kerstboom in winkelcentrum of bedrijventerrein

In de maand december plaatsen wij in diverse winkelcentra grote , maar ook kleine kerstbomen. In Hoofddorp Winkelstad plaatsten wij op het Polderplein een mooie grote boom van 6 meter.

Verlichting en decoratie

De verlichting en de decoratie verzorgen wij uiteraard ook! Niets is zo mooi dat als de schemer valt, de bomen verlicht zijn en het winkelende publiek de kerstsfeer kan proeven.

Plaatsen van kerstbomen

Op afspraak verzorgen wij het plaatsen van de bomen. Hierbij altijd rekening houdend met de winkeliers in de omgeving, zodat winkels goed bereikbaar blijven. Wij plaatsen in overleg op tijden en data die het beste uitkomen en daarmee vaak vroeg in de ochtend.

Eigen decoratie in kerstbomen

Veel winkelcentra beschikken over eigen decoratiemateriaal en verlichting. Heeft u deze niet, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen. Niets staat mooie sfeervolle winkelcentra en winkelpleinen meer in de weg om sfeer aan te brengen voor zowel winkelend publiek als ondernemers.

Contact

Informatie over het plaasten van kerstbomen, ook bij bedrijven delen wij graag met u. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar