Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • schanskorf
  • Biz-Spoorzicht

Schanskorven

Een tuinafscheiding door middel van schanskorven is net even anders dan het gebruik van heggen, coniferen en schuttingen: de uitstaling is stoer en robuust. De korven worden op maat gemaakt met staaldraad en worden gevuld met keien, stenen en rotsblokken. De kleur van de stenen bepaalt u zelf en kan van donkergrijs naar licht beige in alle natuurlijke kleuren.

Afmetingen schanskorven

Schanskorven hebben over het algemeen een een breedte van 23 centimeter, maar kan uiteraard ook op de door u gewenste maat gemaakt worden. 

Schanskorven op bedrijventerreinen

Ook op bedrijventerreinen wordt veel gebruik gemaakt van schanskorven. Functioneel als bankje of als afscheiding bij parkeerplaatsen, maar ook om zicht te onttrekken aan voorbijgangers, zodat de buitenkant van het terrein er altijd netjes uitziet.

Contact

Informatie het plaatsen van schanskorven vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiderbrug en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar