Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

  • verzonken-trampoline

Verzonken trampoline

Bijna ieder kind wil graag een trampoline in de tuin. Heerlijk buien bezg zijn met vriendjes en vriendinnetjes. Maar het is natuurlijk wel een behoorlijke sta-in-de-weg en ziet er niet echt strak uit in de tuin.

De oplossing is om de trampoline te laten verzinken in het gras, dit ziet er niet alleen een stuk netter uit, maar is ook een stuk veiliger voor uw kinderen.

Afvoer van de grond & plaatsing

Wij graven met onze machines de juiste hoveelheid grond voor u weg en voeren dit af, daar heeft u geen omkijken meer naar. Vervolgens plaasten wij de trampoline en zorgen dat deze veilig en gezekerd geplaatst wordt, waardoor er geen onnodige ruimte is tussen het gazon en de trampoline. 

Contact

Informatie het plaatsen van een verzonken trampoline vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiden en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar