Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • Buitendouche_en_sauna_conv
  • lekker-bubbelen-in-eigen-tuin-deze-tuin-ligt-prachtig-aan-t-spaarne-in-heemstede
  • Buitendouche_conv
  • jacuzzi-in-tuin

Jacuzzi, sauna of buitendouche

Zelfs in kleine tuinen maken wij plaats voor uw eigen jacuzzi. Er zijn tal van modellen beschikbaar om u van het beste model te voorzien, meedenkend aan de mogelijkheden die er zijn. 

Bubbelbad

Bent u een nieuwe tuin aan het ontwerpen en is er ruimte voor een privé jacuzzi? Dan is het verstandig om alvast de nodige electriciteit aan te leggen op de plek waar uw jacuzzi moet komen te staan. Zorg voor een rustige en beschutte plek, waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen.

In uw bestaande tuin is vast wel plek om een jacuzzi te plaatsen! Als er ruimte gemaakt moet worden, dan helpen wij u daar uiteraard mee, zodat u uw tuin kunt gebruiken als privéspa.

Sauna en buitendouche

Een eigen sauna met buitendouche is ook steeds populairder aan het worden. Een sauna kan kant-en-klaar geplaatst worden of op maat gemaakt worden in de tuin. Een buitendouche kan hierbij niet ontbreken. Deze wordt ook vaak geplaatst in combinatie met een zwembad om fijn af te douchen na het zwemmen of bezoek aan de sauna. 

Contact

Informatie over jacuzzi's, sauna's of buitendouche vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiderbrug en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar