Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

  • jacuzzi-in-tuin
  • lekker-bubbelen-in-eigen-tuin-deze-tuin-ligt-prachtig-aan-t-spaarne-in-heemstede

Jacuzzi

Zelfs in kleine tuinen maken wij plaats voor uw eigen jacuzzi. Er zijn tal van modellen beschikbaar om u van het beste model te voorzien, meedenkend aan de mogelijkheden die er zijn. 

Bestaande en nieuwe tuinen

Bent u een nieuwe tuin aan het ontwerpen en is er ruimte voor een prive jacuzzi? Dan is het verstandig om alvast de nodige electriciteit aan te leggen op de plek waar uw jacuzzi moet komen te staan. Zorg voor een rustige en beschutte plek, waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen.

In uw bestaande tuin is vast wel plek om een jacuzzi te plaasten! Als er ruimte gemaakt moet worden, dan helpen wij u daar uiteraard mee, zodat u uw tuin kunt gebruiken als prive spa.

Contact

Informatie over jacuzzi's en bubbelbaden vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiden en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar