Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

  • abstract-element-in-tuin
  • abstract-element-schanskorf
  • abstracte-elementen-2

Abstracte elementen

Het is nog net geen kunst, maar abstracte elementen geven wel een net iets andere uitstraling aan een tuin. Kiest u voor een moderne en onderhoudsvrije tuin, dan zullen wij u meestal adviseren om een abstract element toe te voegen. Onze ontwerper heeft honderden ideeen en adviseert u hier graag in.

Bestaande en nieuwe tuinen

Zowel bestaande als nieuw aan te leggen tuinen worden door het plaatsen van een abstract element, passend bij uw smaak, uniek. Elementen maken wij voor u op maat van het gewenste materiaal. Als voorbeelden gebruiken wij regelmatig Corton staal, hout en andere metalen. De combinatie met groen is eigenlijk altijd een bijzonder mooie.

Contact

Informatie over alle soorten en maten veranda's vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiden en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar