Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • voortuin-in-hoofddorp
  • amerikaanse-veranda-en-steenkorven
  • amerikaanse-veranda-sfeer

Amerikaanse veranda

Wat een luxe, zo'n veranda waar je zomer en winter kunt genieten! Gemaakt van duurzaam hout met een Europees keurmerk. Uiteraard komen wij inmeten en plaatsen, in de meeste gevallen maken wij de veranda's in eigen werkplaats, zodat u een uniek en op maat gemaakte Amerikaanse veranda in uw tuin heeft.

Veranda's en overkappingen

Wij maken en plaatsen diverse soorten veranda's, dus het houdt niet op bij de Amerikaanse variant, alhoewel we deze wel erg mooi vinden. Kijk gerust verder naar een aantal andere voorbeelden op onze pagina houtconstructies. U kiest een veranda die past bij uw huis en wensen, wij zorgen vervolgens dat u binnen afzienbare tijd kunt genieten.

Amerikaanse veranda in zomer en winter

Door de overkapping en het vlonderdeel kunt u gemakkelijk meubilair plaatsen en zal dit zowel in de zomer als in de winter veilig staan voor de weersinvloeden. In de zomer, na het werk met een koud glas en een gezellig diner en in de winter zien we u al zitten met een glaasje glühwein terwijl de sneeuw langzaam neerdwarrelt.

Contact

Informatie over alle soorten en maten veranda's vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiderbrug en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar