Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • voortuin-in-hoofddorp
  • amerikaanse-veranda-en-steenkorven
  • amerikaanse-veranda-sneeuw
  • amerikaanse-veranda-sfeer

Amerikaanse veranda

Wat een luxe, zo'n veranda waar je zomer en winter kunt genieten! Gemaakt van duurzaam hout met een Europees keurmerk. Uiteraard komen wij inmeten en plaatsen, in de meeste gevallen maken wij de veranda's in eigen werkplaats, zodat u een uniek en op maat gemaakte Amerikaanse veranda in uw tuin heeft.

Veranda's en overkappingen

Wij maken en plaasten diverse soorten veranda's, dus het houdt niet op bij de Amerikaanse variant, alhoewel we deze wel erg mooi vinden. Kijk gerust verder naar een aantal andere voorbeelde op onze pagina veranda's en overkappingen. U kiest een veranda die past bij uw huis en wensen, wij zorgen vervolgens dat u binnen afzienbare tijd kunt genieten.

Amerikaanse veranda in zomer en winter

Door de overkapping en het flonder deel kunt u gemakkelijk meubilair plaasten en zal dit zowel in de zomer als in de winter veilig staan voor de natuurelementen. In de zomer, na het werk met een koud glas en een gezellig diner en in de winter zien we u al zitten met een glaasje gluhwein terwijl de sneeuw langzaam neerdwarrelt.

Contact

Informatie over alle soorten en maten veranda's vertellen wij graag. U kunt langskomen in Leimuiden en wij komen ook graag naar u toe om u in uw eigen tuin te adviseren. Een afspraak maken kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar  

Rob Blom Tuinen

Weteringweg 17a
2155 MV Leimuiderbrug

T. 0172-507716
F. 0172-500979
E.

Certificering