Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • bedbread-de-hoge-limiet-in-rotterdam
  • bedbread-de-hoge-limiet-in-rotterdam-lindes-geplant
  • bedbread-de-hoge-limiet-in-rotterdam-2-oude-perenbomen-en-3-oude-appelbomen-geplant
  • BenB

Bed & Breakfast de Hoge Limiet Rotterdam

Aan de Hoge Limiet in Rotterdam staat een monumentaal pand, wat gebruikt wordt als Bed & Breakfast. 

Oude appel- en perenbomen

De 30 jaar oude appel- en perenbomen zijn in de tuin van het monumentale pand geplaatst. Er is gekozen voor oude bomen omdat dit precies past bij de omgeving, plus er kan direct van genoten worden in de lente en zomer, als de gasten gebruik maken deze prachtige tuin.

Lei lindes

Leilindes zorgen voor een mooi natuurlijke afscheiding en de nodige privacy voor aanwezige gasten. De grillige structuur geven een prachtige uitstraling die past bij de omgeving.

Contact

Informatie over oude fruitbomen en lei lindes delen wij graag met u, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar