Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • park-laagveld
  • aanleg-fruitgaard-park-laagveld-nieuw-vennep-40-oude-fruitbomen-van-verschillende-maten-en-soorten
  • park-laagveld-openbare-fruitgaard-in-de-bloesem
  • park-laagveld-natuurspeeltuin-met-een-fruitgaard-erbij-aan-de-ijweg-in-nieuw-vennep
  • aanleg-fruitgaard-park-laagveld-nieuw-vennep-naast-de-door-ons-gerenoveerde-speeltuin

Park Laagveld Nieuw-Vennep

Aan de IJweg in Nieuw-Vennep is een openbare fruitgaard aangelegd ten behoeve van alle inwoners van Haarlemmermeer. Een aantal hectare grond werd beplant met oude fruitbomen uit onze eigen boomgaard.

Oude Fruitbomen

Door het planten van oude fruitbomen kan er in de zomer direct geplukt worden van het vrijhangende fruit. In de lente kan er genoten worden van de prachtige bloesem, die over het uitgestrekte landschap goed zichtbaar is. Er staat een uitgebreid assortiment oude fruitbomen: Appels, peren, pruimen kersen etc.

Natuurspeeltuin

Lekker rennen en klimmen. Spelen in de natuur is belangrijk. Het levert geweldige ervaringen op en het is gezond. En de natuur beleven is helemaal niet moeilijk. Door heel Nederland zijn er natuurlijke speelplaatsen, speeltuinen en speelbossen, zo ook in Nieuw-Vennep aan de IJweg. Hier kunnen kinderen naar hartelust klimmen, rennen, bouwen en experimenteren. 

Contact

Informatie over het ontwerpen en aanleggen van parken en fruitgaarden delen wij graag met u, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar