• Park_Laagveld_de-fruitbomen-gaan-al-uitlopen-in-park-laagveld
  • aanleg-fruitgaard-park-laagveld-nieuw-vennep-40-oude-fruitbomen-van-verschillende-maten-en-soorten
  • aanleg-fruitgaard-park-laagveld-nieuw-vennep-naast-de-door-ons-gerenoveerde-speeltuin
  • diverse-eetbare-bessenstruiken-langs-een-nieuw-schapenhek-bij-park-laagveld-in-nieuw-vennep-de-fruitgaard-is-openbaar
  • park-laagveld-natuurspeeltuin-met-een-fruitgaard-erbij-aan-de-ijweg-in-nieuw-vennep
  • park-laagveld-openbare-fruitgaard-in-de-bloesem
  • park-laagveld

Park Laagveld Nieuw-Vennep

Aan de IJweg in Nieuw-Vennep is een openbare fruitgaard aangelegd ten behoeve van alle inwoners van Haarlemmermeer. Een aantal hectare grond werd beplant met oude fruitbomen uit onze eigen boomgaard.

Oude Fruitbomen

Door het planten van oude fruitbomen kan er in de zomer direct geplukt worden van het vrijhangende fruit. In de lente kan er genoten worden van de prachtige bloesem, die over het uitgestrekte landschap goed zichtbaar is. Er staat een uitgebreid assortiment oude fruitbomen: Appels, peren, pruimen kersen etc.

Natuurspeeltuin

Lekker rennen en klimmen. Spelen in de natuur is belangrijk. Het levert geweldige ervaringen op en het is gezond. En de natuur beleven is helemaal niet moeilijk. Door heel Nederland zijn er natuurlijke speelplaatsen, speeltuinen en speelbossen, zo ook in Nieuw-Vennep aan de IJweg. Hier kunnen kinderen naar hartelust klimmen, rennen, bouwen en experimenteren. 

Struiken met eetbare bessen

Ook van de struiken met bessen kan worden geplukt en gegeten, in de zomer en najaar is het gezellig druk met mensen die heerlijk komen plukken.

Contact

Informatie over het ontwerpen en aanleggen van parken en fruitgaarden delen wij graag met u, schroom du niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar