Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • zorgboerderij-nooitgedacht-nieuwerkerk-aan-de-ijssel
  • nooitgedachtnieuwerkerk1
  • aanleg-tuin-rondom-zorgboerderij-nooitgedacht-in-nieuwerkerk-aan-de-ijssel

Nieuwerkerk Boerderij Nooitgedacht

Bij de monumentale boerderij Nooitgedagt in Nieuwerkerk is door Vestia een zorgcomplex gerealiseerd waar clienten van ASVZ een goed onderdak vinden. In samenwerking met het architectenburo COR uit Bodegraven, die verantwoordelijk was voor de vier nieuwe wooneenheden op het terrein van de boerderij hebben we zogeheette 'Healing Environment' gerealiseerd, passend in het veenweidelandschap.

Beplanting van de tuin

De tuin bestaat uit diverse onderdelen zoals een hoogstam boomgaard, een moestuin, een natuurontwikkelingsgebied en hortensia- en vasteplanten borders. De filosofie van de tuin is tweeledig. De tuin beoogt een moderne variant te zijn op het traditionele boerenerf, maar bovenal moet de tuin een plaats zijn waarin de bewoners rust vinden door actief te zijn in de natuur. Een omgeving die heelt. De tuin zal aan zijn belangrijkste doelstelling voldoen.

Contact

Informatie over het ontwerpen en aanleggen van grote en kleine tuinen delen wij graag met u, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar