• aanleg-tuin-rondom-zorgboerderij-nooitgedacht-in-nieuwerkerk-aan-de-ijssel
  • nooitgedachtnieuwerkerk1
  • zorgboerderij-nooitgedacht-nieuwerkerk-aan-de-ijssel

Nieuwerkerk Boerderij Nooitgedacht

Bij de monumentale boerderij Nooitgedagt in Nieuwerkerk is door Vestia een zorgcomplex gerealiseerd waar clienten van ASVZ een goed onderdak vinden. In samenwerking met het architectenburo COR uit Bodegraven, die verantwoordelijk was voor de vier nieuwe wooneenheden op het terrein van de boerderij hebben we een healing environment gerealiseerd, passend in het veenweidelandschap.

Beplanting van de tuin

De tuin bestaat uit diverse onderdelen zoals een hoogstam boomgaard, een moestuin, een natuurontwikkelings gebied en hortensia- en vasteplanten borders.De filosofie van de tuin is tweeledig. De tuin beoogt een moderne variant te zijn op het traditionele boerenerf, maar bovenal moet de tuin een plaats zijn waarin de bewoners rust vinden door actief te zijn in de natuur. Een omgeving die heelt. De tuin zal aan zijn belangrijkste doelstelling voldoen.

De opening

De eeuwen oude boerderij Nooit Gedacht aan de 's Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel is een zorgboerderij. O 18 mei was de officiële opening van het complex met zorgwoningen naast de historistische boerderij. Het filmpje van de opening kunt u hier zien.

Contact

Informatie over het ontwerpen en aanleggen van grote en kleine tuinen delen wij graag met u, schroom du niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar