Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - https://www.robblomtuinen.nl/images/images/projecten/onzelievevrouwengasthuis

Ziekenhuis tuin

In samenwerking met BOA in Boskoop is het ontwerp gemaakt voor de kapeltuin "Onder de Bogen" bij het OLVG in Amsterdam. Door de wensen van de aangestyelde projectgroep en de bestaande bebouwde omgeving werd dit een technisch gecompiceerde opdracht. 

Tuin op het dak parkeergarage

Er moest rekening worden gehouden met de belasting van het dak en moest tegelijkertijd een verbindend element zijn in de rest van de omgeving. 

Gebruikersbelangen

Ook met de verschillende gebruikersbelangen is rekening gehouden. Zo is de tuin prima rolstoel toegankelijk en gemakkelijk in onderhoud. De tuin heeft ieder seizoen een andere uitstraling en blijft zo in beweging. De tuin is een oase van rust geworden, waar voor zowel patienten als personeel een rustpunt is gecreeerd.

Beplanting

De beplanting bestaat uit berken en Japanse esdoorns in combinatie met verschillende grassoorten en vaste planten. Rob Blom Tuinen was verantwoordelijk voor de gehele uitvoering in samenwerking van PlantenTuin Esveld.

Contact

Informatie over het ontwerpen en aanleggen van grote en kleine tuinen delen wij graag met u, schroom du niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar