Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • onze-lieve-vrouwe-gasthuis-amsterdam
  • onze-lieve-vrouwe-gasthuis-amsterdam-pad-met-verhoogde-tuin
  • onze-lieve-vrouwe-gasthuis-amsterdam-aanleg-nieuwe-tuin-van-het-ziekenhuis
  • onze-lieve-vrouwe-gasthuis-amsterdam-aanleg-nieuwe-tuin-van-het-ziekenhuis-corten-stalen-rand-langs-het-pad
  • onze-lieve-vrouwe-gasthuis-amsterdam-verhoogd-gazon-met-bomen
  • onze-lieve-vrouwe-gasthuis-amsterdam-bamboe-tuin

Ziekenhuis tuin

In samenwerking met BOA in Boskoop is het ontwerp gemaakt voor de kapeltuin "Onder de Bogen" bij het OLVG in Amsterdam. Door de wensen van de aangestelde projectgroep en de bestaande bebouwde omgeving werd dit een technisch gecompliceerde opdracht. 

Tuin op het dak parkeergarage

Er moest rekening worden gehouden met de belasting van het dak en moest tegelijkertijd een verbindend element zijn in de rest van de omgeving. 

Gebruikersbelangen

Ook met de verschillende gebruikersbelangen is rekening gehouden. Zo is de tuin rolstoel toegankelijk en gemakkelijk in onderhoud. De tuin heeft ieder seizoen een andere uitstraling en blijft zo in beweging. De tuin is een oase van rust geworden, waar voor zowel patienten als personeel een rustpunt is gecreeërd.

Beplanting

De beplanting bestaat uit berken en Japanse esdoorns in combinatie met verschillende grassoorten en vaste planten. Rob Blom Tuinen was verantwoordelijk voor de gehele uitvoering in samenwerking van PlantenTuin Esveld.

Contact

Informatie over het ontwerpen en aanleggen van grote en kleine tuinen delen wij graag met u, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar