Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

  • interieurbeplanting-site
  • interieurbeplanting-site1
  • interieurbeplanting-site2
 

Uw entree, een warm welkom

Groen in uw entree geeft een warme en duurzame uitstraling, niet onbelangrijk als u bezoekers ontvangt op uw kantoor. Ook medewerkers worden, dit is zelfs wetenschappelijk bewezen, blij als er voldoende groen aanwezig is op kantoor.

Vergader- en conferentie zalen

Een vergader- of confereniezaal met groen heeft invloed op het verloop van een vergadering. Bloemen en planten hebben niet alleen een esthetische waarde, maar ook een psychologische. Wie omringt is door groen voelt zich vaker ontspannen en kan zich beter concentreren.

Kantoren

Zakelijk groen, zoals dit in vakjargon heet, is voor medewerkers net zo belangrijk als bezoekers. Groen is in vele gevallen sfeerbepalend en eigenlijk kan een kantoor niet zonder groen. Rob Blom Tuinen speelt flexibel in op de beschikbare ruimte en komt met creatieve oplossingen binnen een budgte wat u bepaald. 

Contact

Informatie over kantoorbeplanting delen wij graag met u, zodat uw kantoor voozien is van voldoende groen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0172 507 716 of mail naar