• Verandas-en-overkappingen-site-1
  • Verandas-en-overkappingen-site-2
  • veranda

Tuin met veranda

Geeft net even meer ruimte om uw tuin optimaal te gebruiken. In de vroege lente of aan het begin van de herfst kunt u met het doorkomende zonnetje alvast genieten van het  buitenleven. In de zomer kan een schaduwrijk deel in uw tuin een prachtige plek zijn om even tot rust te komen en van al het moois in uw tuin te genieten.

Veranda in hout

Deze veranda is gemaakt uit hout met een houten vloer in dezelfde houtsoort. Dit geeft een mooi strak effect en is daardoor prima te combineren met alle interieurstijlen.

Veranda met opslag mogelijkheid

Niet iets prettiger dan de loungekussens dichtbij het meubilair op te slaan. Zo ligt het altijd bij de hand en droog tegen alle weer elementen. Ook voor de opslag van tuingereedschap en een extra bergruimte ideaal. Wij raden eigenlijk altijd aan om een extra deel te gerbuiken als berging, daar de mogelijkheid er op een vrij eenvoudige manier is.

Uw design en onze expertise

Zelf heeft u waarschijnlijk al een idee waar en hoe uw veranda of overkapping eruit zou moeten zien? Wij maken precies wat u wilt en geven u uiteraard altijd tips mee. Door de jaren heen hebben wij al heel wat ervaring, waarbij wij altijd luisteren naar de verwachtingen van onze klanten.

Contact

Informatie over veranda's of overkappingen delen wij graag met u, schroom du niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar