Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

  • bomen-snoeien
  • border-beplanting
  • buxus-planten
  • onderhoud-beplanting
  • onderhoud-centrum
  • onderhoud-hoofddorp-centrum
  • tuin-onderhoud
  • vijver-onderhoud

 

Stads centrum Hoofddorp

Een groene omgeving in de buurt van winkels, horeca en andere bedrijven is voor een gemeente als Hoofdorp een must. Voor zowel bezoekers als ondernemers is een nette en goed onderhouden omgeving het beste visitekaartje wat er is.

Oude Fruitbomen

In het centrum van Hoofddorp heeft Rom Blom Tuinen ruim 150 Oude Fruitbomen geplant in grote plantenbakken. Doordat de bomen de eerste lente na het planten direct in de bloesem zullen staan is dit een prachtige oplossing om de redelijk nieuwe uitstraling die een winkelstraat en een plein hebben een wat geleefder tintje te geven. Naar de zomer toe sullen de appels langzaam groeien, zodat de bezoeker de groeiende natuur van dichtbij kan meemaken.

"Hufter proof" plantenbakken

De gemeente Hoofddorp heeft, door het uitgebreide aanbod aan winkels, een groot aantal bezoekers. Door de plantenbakken stevig te maken, zal er nauwelijks schade ontstaan en ziet het groen er altijd prima uit. De bakken worden in het najaar voorzien van bollen, zodat in de lente de bloemen kunnen ontluiken. Onze ervaring is dat de vrolijke kleuren wonderen doen voor de bezoekers en ondernemers! We worden eigenlijk allemaal vrolijk van de opkomende bloemen.

Plantenbakken als beveiliging

Op bepaalde lokaties zorgen de plantenbakken ook voor een sukje veiligheid, zodat er geen brommers, scooters en auto's door dukke straten heen kunnen rijden. Voor een aantal winkels zijn de bakken ook dusdanig geplaats dat de kans op inrijden minimaal is. Voor verzekeringen voor bepaalde branches is het zelfs een verplichting om een blokkade te plaatsen. En laten we eerlijk zijn: een bak met een mooie oude fruitboom en opkomende tulpenbollen is toch een veel leuker gezicht dan een kaal betonnen blok?