• bomen-zagen-in-burgerveen-1
  • bomen-zagen-in-burgerveen
  • snoeiwerk-van-een-treurwilg-met-een-hoogwerker

Boom onderhoud

Een boom heeft gedurende de groei regelmatig onderhoud nodig om niet uit vorm te raken en om onnodige, soms gevaarlijke, situaties te vermijden. Denk hieraan aan los en laaghangende takken, die bij de eerste storm schade zou kunnen aanrichten. Daarbij is een boom prachtig als deze goed onderhouden is en de ruimte krijgt om te groeien. 

Boomonderhoud op bedrijvenparken

Bomen op bedrijvenparken bepalen een groot deel van de sfeer van de omgeving, een goed onderhouden boom geeft een verzorgde uitstraling.

Boomonderhoud door specialisten

Rob Blom Tuinen is een specialist in het onderhoud van bomen, onze medewerkers zijn gecertificeerd en zullen u altijd van het beste advies voorzien. Bijvoorbeeld het knotten van wilgen, het snoeien van leibomen, hage en wilgen, zijn vaak grote klussen die u met een gerust hart aan een deskundige over kunt laten. Uiteraard voeren wij takken en groen afval voor u af en laten uw tuin of bedrijvenpark altijd netjes achter.

Onderhoudsplicht voor de eigenaar van de boom

Wellicht is dit al bekend bij u, maar we vertellen het toch maar; De eigenaar van een boom is verplicht om regelmatig onderhoud te (laten) verrichten aan de boom. In het kort "zorgplicht van de boomeigenaar", zodat er nooit overlast zal zijn voor anderen van de boom. Heeft u advies nodig over de staat van uw boom of een second opinion? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het wegnemen van de vragen die u wellicht heeft.