Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • bomen-zagen-in-burgerveen-1
  • bomen-zagen-in-burgerveen
  • snoeiwerk-van-een-treurwilg-met-een-hoogwerker

Boom onderhoud

Een boom heeft gedurende de groei regelmatig onderhoud nodig om niet uit vorm te raken en om onnodige, soms gevaarlijke, situaties te vermijden. Denk hieraan aan los en laaghangende takken, die bij de eerste stormschade zou kunnen aanrichten. Daarbij is een boom prachtig als deze goed onderhouden is en de ruimte krijgt om te groeien. 

Boomonderhoud op bedrijvenparken

Bomen op bedrijvenparken bepalen een groot deel van de sfeer van de omgeving, een goed onderhouden boom geeft een verzorgde uitstraling.

Boomonderhoud door specialisten

Rob Blom Tuinen is een specialist in het onderhoud van bomen, onze medewerkers zijn gecertificeerd en zullen u altijd van het beste advies voorzien. Bijvoorbeeld het knotten van wilgen, het snoeien van leibomen, hagen en wilgen, zijn vaak grote klussen die u met een gerust hart aan een deskundige over kunt laten. Uiteraard voeren wij takken en groen afval voor u af en laten uw tuin of bedrijvenpark altijd netjes achter.

Onderhoudsplicht voor de eigenaar van de boom

Wellicht is dit al bekend bij u, maar we vertellen het toch maar; De eigenaar van een boom is verplicht om regelmatig onderhoud te (laten) verrichten aan de boom. In het kort "zorgplicht van de boomeigenaar", zodat er nooit overlast zal zijn voor anderen van de boom. Heeft u advies nodig over de staat van uw boom of een second opinion? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het wegnemen van de vragen die u wellicht heeft.

Video: Boom weghalen? (vellen)

Onze vaste boomspecialist is naast het snoeien van bomen ook vakkundig in het compleet vellen van bomen. Bekijk de timelapse-video: