Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://www.robblomtuinen.nl/images/images/projecten/klassiekevijver

 

Vijvers in alle soorten en maten

Voor iedere tuin en iedere wens is er een vijver te realiseren. Afhankelijk van de ruimte en de vorm in de tuin en de inrichting. Rob Blom Tuinen heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van van vijvers in diverse soorten en maten.

Japanse beek

In een Japanse tuin is balans en de rustgevende sfeer van groot belang. Japanse tuinen komen in Nederland steeds vaker voor en wij hebbe er al een aantal aangelegd. In de meeste Japanse tuinen staat het water vaal centraal, omdat een beek of waterval de levensstroom voorstelt. Aan de zijkanten van de de beek vind je vaak grote stenen die symbool staan voor de obstakels die mensen tegenkomen tijdens hun leven.

Klassieke vijver

Een klassieke tuin straalt vaak rust uit en is geordend, zo ook de vijver die vaak omringt is door sierbestrating of vlonders, zodat er dichtbij het water plaatsgenomen kan worden. Ook een klassieke vijver zal vaak het middelpunt van de tuin zijn  en zorgt voor een hoog sfeergehalte.

Vijver met fontein

Fonteinen zijn een van die dingen die een vijver nog aantrekkelijker maken dat dat deze al is. Een fontein kan bestaan uit één of meerdere waterstralen die dan uit 1 spuitgat omhoog gestuwd worden. Er zijn ook fonteinen die de vorm van een waterbel hebben in diverse maten, ook deze geven een mooi effect aan de tuin en de vijver als middelpunt.

Advies over aanleg van een vijver?

Wij helpen u graag met de best passende oplossing die aan uw wensen voldoet. Bel ons gerust voor een afspraak op 0172 507 716