• rotonde-NV
  • rotonde-nieuw-vennep

 

Rotonde Nieuw-Vennep

Rotondes zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld, ze zijn niet alleen praktisch in het verkeer, maar ook nog eens een prachtig object voor zowel een gemeente als een bedrijf om jezelf te profileren. 

De rotonde in Nieuw-Vennep is het aankomstpunt van alle treinreizigers. Hier komen dagelijks honderden mensen voorbij en voor velen de eerste indruk als ze in Nieuw-Vennep aankomen.

Ontwerp van de rotonde

Het leek ons een mooi en creatief idee om deze rotonde als het ware te "adopteren" en er een mooi ontwerp op los te laten. Daar de rotonde direct naast het NS Station is gelegen lag de keuze voor de hand om treinrails te gebruiken en kiezels zoals ze ook langs de rails liggen. De kleurrijke planten zorgen voor een prachtige binnenkomer in Nieuw-Vennep.

Onderhoud van de rotonde

Uiteraard nemen wij ook het onderhoud voor onze rekening, per slot van rekening zien wij ieder project als een visitiekaartje en zorgen wij altijd voor de beste uitstraling.

Ook een rotonde adopteren?

De aanvraag kun je bij de gemeente doen. Wij verzorgen graag voor ieder bedrijf het ontwerp en het onderhoud. Het is een prachtige manier om reclame te maken en jouw bedrijf te profileren binnen een gemeente.