Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • DSC_0679
  • DSC_0695
  • DSC_0696
  • Oude-fuitboom-in-mist
  • DSC_0678
  • DSC_0680
  • DSC_0682
  • Oude-fruitboom-winter
  • DSC_0676
  • DSC_0692

 

Tuinaanleg voor nieuwbouwproject

Voor een net opgeleverde woning in Nieuw-Vennep hebben wij het ontwerp en de aanleg mogen doen. Het moderne huis heeft rondom een tuin met terrassen en een veranda.

Van ontwerp tot realisatie

Een huis laten bouwen heeft al heel wat voeten in aarde, toch is het tijdens de bouw al aan te raden om na te gaan denken over de tuin. Denk hierbij aan de vorm van het kavel en de mogelijkheden die er zijn. Een uitdrukkelijke wens was, in dit specifieke geval, een tweetal terrassen, een zitje aan het water en een tuin die zomer en winter wat te bieden heeft qua kleur. Na een goed gesprek over de wensen van deze klant werd een ontwerp gemaakt.

Oude Fruitbomen

Omdat het gaat om een hartstikke nieuwe tuin is het des te mooier om Oude Fruitbomen te plaatsen. De bomen hebben een prachtige plek gekregen, zodat er vanuit de woonkamer een mooi uitzicht word gecreëerd. De grillige vormen van de oude fruitbomen, de bloesem in de lente en de groei van de appels geeft altijd wat te moois te zien. Deze bomen zijn 40 jaar oud en zullen hetzelfde jaar al bloesemdragend zijn.

Terrassen

De terrassen zijn rondom de woonkamer aangelegd. Het ene deel om loungebanken neer te zetten om naast de openhaard plaats te nemen onder de veranda. Het andere deel wordt gebruikt om te dineren. De BBQ heeft voldoende ruimte en om de ruime eettafel is voldoende plek om een grote groep gasten te ontvangen.

Tegen de waterkant aan is een houten terras gemaakt waar een leuk zitje gezet kan worden. Het terras is benaderbaar via een trap naar beneden. De hardhouten delen kunnen tegen alle (weers)invloeden van buitenaf.

Beschoeiing

Daar waar de tuin aan het water grenst, is er beschoeiing aangebracht zodat de aarde en de planten niet in het water rollen. De beschoeiing is ook nodig om de waterkant te beschermen tegen afkalven.

Hekwerk

De op maat gemaakte lage hekken geven duidelijk de tuingrens aan en zijn op kleur geschilderd om zodoende een mooi geheel met het huis te vormen.

Tuinaanleg 

Gaat u een huis bouwen? Heet u een huis gebouwd? Bent u toe aan een tuin metamorfose? Rob Blom Tuinen helpt u graag verder met ontwerp en aanleg van uw tuin.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar 0172 507 716 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen.