Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
  • strakke-tuin
  • een-moderne-tuin

 

Moderne tuin

Of je nu kiest voor een klassieke of een moderne tuin, uiteindelijk is het een kwestie van smaak en de omgeving. Een moderne tuin past zowel bij een net nieuw gebouwd huis als bij een bestaande woning. In nieuwbouwwijken wordt er vaak gekozen voor een moderne tuin, waarin strakke vormen en even zo vaak waterpartijen worden geplaatst.

Onderhoudsarm

Een moderne tuin kan een onderhouds vriendelijke tuin zijn, vaak vanwege de extra terrassen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van hoogteverschillen, zodat er vanuit diverse gezichtspunten je een andere kijk op de tuin krijgt.

Niveauverschillen

Niveauverschillen in een tuin maken het geheel speelser. Door het plaatsen van ingebouwde bakken in de tuin heeft de tuin vanuit iedere hoek een ander gezicht. Door het plaatsen van planten die verschillen in hoogte en kleur kan er goed worden omgegaan met de vorm en de stijl van de tuin.

Contact

Op zoek naar expertise voor de aanleg van uw nieuwe tuin?  Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar