Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
karpervijver
  • 4 - Karpervijver
  • 5 - Karpervijver
  • 1 - Karpervijver
  • 3 - Karpervijver
  • 2 - Karpervijver

Olijfbomen

Bij de oprit naar het huis vallen direct Bij de oprit naar het huis vallen direct de 3 grote olijfbomen op. Deze zijn geplaatst in grote Cortenstalen bakken. De bakken krijgen een roestige kleur maar niet roesten niet door. Deze bakken staan aan de rand van het pad van basaltsplit. Om de bakken er goed uit te laten springen, is er gekozen voor een strook van groenblijvende bodembedekkers.

 

Koivijver

De koivijver is in de tuin zodanig ontworpen dat hij vanuit het huis en het terras altijd zichtbaar is. De randen van de vijver zijn hier wederom bekleed met cortenstaal. Er zijn een drietal watervallen geplaatst aan de rand van de vijver, deze ‘ontspringen’ als het ware uit de keien van de schanskorven. Koikarpers hebben bepaalde eisen met betrekking tot de afmetingen van hun leefomgeving, anders kunnen ze zich bijvoorbeeld niet verschuilen. Wij laten u graag ‘the making of’ zien:

Oude fruitbomen in gazon

Achterin de tuin is gekozen voor een vijftal verschillende fruitbomen, voornamelijk appels en peren. Deze zorgen in het voorjaar voor roze en witte bloesem en in het najaar uiteraard voor fruit. Het gazon wordt gemaaid door een robotmaaier, dit zorgt voor een strakke uitstraling. Vanuit het huis is de boomgaard te bereiken met staptegels in zowel split als grasveld. De in het voorjaar kleurende pergola zorgt voor deze verbinding op een natuurlijke manier.

Contact

Op zoek naar expertise voor uw (toekomstige) karpervijver, plaatsen van olijfbomen of oude fruitbomen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar