Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
Millboard
  • 2 Millwood
  • 1 Millwood
  • 3 Millwood

Het kiezen van een duurzame buitenvloer met Millboard is een slimme investering voor je woning, aangezien het een aantrekkelijke, milieuvriendelijke en onderhoudsarme optie biedt voor je terras, balkon, of andere buitenruimten. Wij helpen u uiteraard bij het maken van de keuze uit de beschikbare stijlen van Millboard.

Terras

Deze vlonder, bij een woning midden in Amsterdam, was aan vervanging toe. Het materiaal dat voor deze vlonder is gebruikt is Millboard. Met een middag/avond zon een heerlijke plek om te genieten van de tuin.

Materiaal

 Millboard is een kunststof, wat qua uiterlijk verrassend veel weg heeft van echt hout. Dit kunststof splintert niet, is UV bestendig en vergt nauwelijks onderhoud. Daarnaast kan het onzichtbaar gemonteerd worden en blijft het ten alle tijden vlekvrij. Dit maakt het een duurzaam alternatief voor de traditionele hardhouten vlonderplank. Door de houtlook van dit kunststof is het met het blote oog bijna niet van te echt te onderscheiden. Ideaal voor een strakke, moderne tuin.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Millboard maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Ze streven ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren, en hun producten zijn ontworpen om houtkap en ontbossing te verminderen.

Veiligheid

De materialen van Millboard zijn slipbestendig en veilig, wat belangrijk is voor buitenvloeren, vooral rond zwembaden of op natte dagen.

Verschillende kleuren

Deze planken zijn in diverse kleuren bij ons verkrijgbaar. Als voorbeeld hieronder de beschikbare kleuren waaruit gekozen kan worden.

Millboard

Contact

Op zoek naar een duurzame vlonder? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar