Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
vijver en vlonder
  • 4 Vijver en vlonder
  • 1 Vijver en vlonder
  • 2 Vijver en vlonder
  • 5 Vijver en vlonder
  • 3 Vijver en vlonder

Randen

De houten randen van de vijver waren aan vervanging toe. Omdat de vijver verder conditioneel nog in goede staat was, zou het zonde zijn om hem helemaal te vervangen. Aan de randen zijn een aantal nieuwe waterplanten geplaatst, om zuurstof te creëren in de vijver. Daarnaast geeft het straks een vrolijk gezicht.

Vlonder

Rondom de nieuwe vlonder zijn er ook een aantal nieuwe verhoogde borders geplaatst. Vanaf de vlonder zijn de planten daardoor beter te zien. Door al het hardhout in een keer te vervangen, ontstaat er een eenheid in de tuin en verkleur alles mooi gelijkmatig.

Gazon

Als kers op de kaart is ook nog eens het gazon vervangen. Na het egaliseren is deze vol gelegd met graszoden. De zoden zorgen, in tegenstelling tot inzaaien, direct voor een volgroeide mat zonder onkruid. Een fraai gezicht, al zeggen wij het zelf!

Belangrijk bij het vervangen van een gazon is om de grond goed voor te bereiden. Zo voeren wij altijd een bodemanalyse uit om de voedingstoffen en de pH waarde van de grond te meten. Indien nodig passen wij de pH waarde aan en worden organische meststoffen aangebracht. De bodemkwaliteit moet op orde zijn, zodat de graszoden goed kunnen groeien.

Contact

Op zoek naar expertise voor uw gazon, vlonder of vijver? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar