Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
damwand en zitkuil
  • 2 Damwand en Vlonder
  • 1 Damwand en Vlonder
  • 4 Damwand en Vlonder
  • 3 Damwand en Vlonder

Damwand

De hardhouten damwand zorgt ervoor dat de tuin een en hetzelfde grondniveau behoud. Damwanden zijn langwerpige panelen of planken die worden geplaatst om stabiliteit te bieden en te voorkomen dat water in in de tuin in de woning terechtkomt. Er zijn verschillende soorten damwanden, waaronder houten-, stalen- en betonnen damwanden. De keuze van het type damwand hangt af van de specifieke toepassing en de vereiste sterkte en duurzaamheid. Om de juiste keuze te maken komen wij altijd op locatie kijken en geven u ons advies.

De ontstane ruimte is gebruikt om borders te creëren en het terras bij het huis uit te breiden. De jonge beplanting in deze borders heeft nu nog even tijd nodig om te kunnen groeien.

Zitkuil

Op de lagergelegen schoeiing, is een zitkuil gerealiseerd. Dit is een soort verlaagde vlonder waar eventueel een klein bootje aangelegd kan worden. Via een klein trapje is de vlonder te bereiken. Met een bankje van Zweeds rabat (douglas) op deze vlonder is het heerlijk relaxen aan het water. De gladde bankirai vlonderplanken zorgen voor een strak uiterlijk. Een van de belangrijkste eigenschappen van bankirai-hout is zijn natuurlijke weerstand tegen insectenplagen, schimmels en rot. Hierdoor is het hout zeer geschikt voor buitengebruik, waar het wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.

Contact

Op zoek naar expertise op het gebied van vlonders damwanden of zitkuilen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar