Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
kunststof vlonder
  • 3 WPC vlonder
  • 1 WPC vlonder
  • 2 WPC vlonder
  • 4 WPC vlonder

WPC Kunststof vlonder

Een vlonder gemaakt van Wood Plastic Composite (WPC). Wood Plastic Composite (WPC) is een materiaal dat wordt gebruikt in de bouw en de vervaardiging van verschillende producten. Het is een samengesteld materiaal dat bestaat uit houtvezels of houtmeel vermengd met thermoplastische polymeren, meestal polyethyleen, polypropyleen of polyvinylchloride. Dit mengsel van hout en kunststof zorgt voor een materiaal met zowel de voordelen van hout als kunststof, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Glazen overkapping

In de bestaande glazen overkapping is ruimte om te schoon en droog van de tuin te genieten. Het uiterlijk van deze vlonder zorgt met de ‘houtlook’ voor een huiselijke sfeer.

Materiaal

WPC, oftewel Wood Plastic Composite is een hout kunststof composiet. Het uiterlijk van het materiaal lijkt op hout maar is het niet(!). Voordelen van dit materiaal ten opzichte van houten vlonderplanken is dat het langer meegaat. Daarnaast versplintert of rot het niet. Het is weliswaar duurder in aanschaf, maar zal er op de lange termijn beter uit zien. Het laten maken van een kunststof vlonder door Rob Blom Tuinen is een geweldige manier om een functioneel en aantrekkelijk buitenruimte te creëren.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een WPC vlonder? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar