Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
tuinhuizen
  • 1 Overkapping
  • 2 Overkapping
  • 4 Overkapping
  • 3 Overkapping
  • 5 Overkapping

Tuinhuizen

Het bouwen van tuinhuizen, schuttingen, overkappingen en tuinschuren is een veelgevraagde service die Rob Blom Tuinen aanbiedt. Wij begrijpen de lokale omstandigheden, klimaatfactoren en bodemvereisten, wat essentieel is voor het duurzaam en functioneel bouwen van deze structuren.

Overkapping

Voor de bouw van deze overkapping is de nieuwe schutting als achterwand gebruikt. Dit is efficiënt in houtgebruik en scheelt ruimte. De robuuste palen geven een stoere uitstraling aan de overkapping. De overkapping voorzien van een aantal stopcontacten en lichtspots zodat er ook op een zomeravond genoten kan worden van de tuin.

Tuinschuur

Zowel de overkapping, schutting en tuinschuur zijn gemaakt van Zweeds rabat (douglas). Hierdoor ontstaat er eenheid en een strak uiterlijk van de constructies. Bovendien gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen, wat de duurzaamheid en de levensduur van het project ten goede komt. De fundering van de overkapping en de tuinschuur zijn gezet op betonvoeten. Deze zijn netjes geplaatst in het huidige terras. De tuinschuur is bedoeld als kleine opslag, om bijvoorbeeld een fiets of tuinstoel in te zetten. Deze is uiteraard voorzien van verlichting en stopcontacten.

Functioneel en passend

Wij helpen u bij het ontwerpen van een tuinstructuur die niet alleen functioneel is, maar ook past bij stijl van uw tuin. 

Contact over tuinhuizen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een overkapping, tuinschuur of tuinhuizen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op  0172 507 716 of mail naar