Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
rotstuin
  • 4 Rotstuin
  • 1 Rotstuin
  • 5 Rotstuin
  • 2 Rotstuin
  • 3 Rotstuin

Hoogteverschillen

Het hoogteverschil tussen de woning en de straat waarin het is gelegen is zo groot dat het opgevangen moest worden. Dit is gedaan op een natuurlijke manier, zodat het niet alleen functioneel is maar er ook nog mooi uit ziet. De stenen zijn op een speelse manier verdeeld door de tuin. Deze wegen soms wel tot zo’n 500(!) kg.

Beplanting

Het kronkelige pad van Gravier d'or (halfverharding) leidt je door de tuin vol beplanting die je doet denken aan het grille rotslandschap. Denk bijvoorbeeld aan Rododendrons en Azalea’s.

Flagstone terras

Aan de achterzijde van de woning is een terras van flagstones aangelegd. De aangrenzende rotsen zorgen ervoor dat de terras op een natuurlijke manier overgaat op de rest van de tuin. De flagstones zijn slechts een paar centimeter van elkaar afgelegd in het cement. Zo ontstaat er als het ware een groot mozaïek van natuursteen. Vervolgens is het terras gevoegd. Doordat het terras op het hoogste punt is aangelegd ontstaat er een mooi uitzicht op de rest van de tuin.

Een goed ontworpen rotstuin is een prachtige en unieke toevoeging zijn aan je landschap. Het biedt de mogelijkheid om een verscheidenheid aan zeldzame en interessante planten te kweken en creëert een serene omgeving waar je van kunt genieten.

Contact over een rotstuin

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een flagstone terras of rotstuin bij uw woning? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar