Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
tuin in veenlandschap
  • 4 Tuin in veenlandschap
  • 2 Tuin in Veenlandschap
  • 1 Tuin in veenlandschap
  • 5 Tuin in veenlandschap
  • 3 Tuin in veenlandschap

Weide

Centraal in de tuin is een gazon ‘weide’ gelegen. Deze weide is afgerasterd met een houten hekwerk. De tuinschuur is onderdeel van een hondenschool. In de weide kunnen de honden naar buiten en kan er op een ruime veilige plek les worden gegeven. Het terras in de wei is bestraat met stijlvolle keramieken tegels.

Gravier d'or

Er loopt een pad van Gravier d’or (halfverharding) door de tuin in veenlandschap. Hierbij word je langs het huis door de tuin geleidt. Dit type halfverharding is ten opzichte van grind vele malen steviger. De cobblestones aan de rand zorgen voor een speels effect en stevige opsluiting. Om ook 's avonds het pad goed te gebruiken zijn er langs een pad een aantal kleine lantaarns geplaatst.

Omgeving

Aan de kronkelige paden is jonge kleurrijke beplanting geplaatst. Deze zijn vanuit het terras en huis goed zichtbaar. Bij de aanleg is ervoor gekozen om een aantal goede gezonde bomen te laten staan en anderen weg te halen. Het vergezicht het gebied in, blijft hierdoor behouden.  

Een tuin in veenlandschap is een prachtige plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van veengebieden en tegelijkertijd een gastvrije en ontspannende buitenruimte bieden. Het is belangrijk om de ecologische balans te behouden en te zorgen voor duurzaamheid bij het ontwerpen en onderhouden van een dergelijke tuin.

Contact over tuin in veenlandschap

Op zoek naar expertise voor nieuwe gazon, terras of vaste planten? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar